Mediceuticals

Mediceuticals 2018-07-05T12:44:24+00:00
Terug naar merken overzicht

Mediceuticals

MEDICEUTICALS Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

MEDICEUTICALS producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken zo ook bij Silly Hair & skincare in Waalwijk. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

MEDICEUTICALS behandelingen worden reeds decennia lang toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten. Sinds de introductie van MEDICEUTICALS via Nederland in oktober 2010 groeit het aantal tevreden gebruikers in Europa explosief.

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid, MEDICEUTICALS

Heeft u een vraag over dit merk?

Klik hier