Sebastian

Sebastian 2018-07-05T12:44:24+00:00
Terug naar merken overzicht

Sebastian

Sebastian Professional produceert unieke haarverzorgingsproducten voor elk haartype, het merk richt zich op het individu en niet op de grijze massa. De haarproducten worden momenteel over de hele wereld gebruikt in verschillende salons. Dit toont aan dat Sebastian één van de marktleiders is op het gebied van haarproducten. Daarnaast probeert Sebastian continue haar grenzen te verleggen met nieuwe concepten.

“Experience what’s next” is de kreet die Sebastian gebruikt. Deze kreet wordt al gebruikt sinds de oprichting van Sebastian in 1970. De Sebastian haarproducten zijn gelijkwaardig met een unieke stijl. De producten bieden stijl, structuur en vorm. Het merk is al meer dan 30 jaar oud maar de producten hebben zich door de jaren heen geëvolueerd. De evolutie heeft ervoor gezorgd dat de producten bestempeld kunnen worden als fris en relevant.

Sebastian staat voor individualiteit en richt zich op kleurrijke variaties. Sebastian kijkt in de toekomst, het merk staat nooit stil. ‘de toekomst is verder kijken’, stijg boven het alledaagse uit.

Heeft u een vraag over dit merk?

Klik hier