Onze merken:

Sebastian is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen. We onderwijzen niet, we provoceren en prikkelen de fantasie. Je kent de regels al, wij nodigen je uit deze te doorbreken. Onze educatie inspireert de kunstenaar in elke haarstylist en stelt hem of haar in staat om met nieuwe technieken niet eerder vertoonde looks te creëren. We doen haar, business en educatie anders, verrassen voortdurend en maken verrassende connecties om iets nieuws te creëren. 

Vidal Sassoon was een Britse kapper en werd vooral bekend als de man achter het bobkapsel. De stylisten bij Sassoon geloven dat perfecte schoonheid voor elke persoon anders is en dat het bereiken ervan geen dagelijkse strijd hoeft te zijn. Daarom doet Sassoon niet aan massaproductie maar wordt elke look op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de unieke eigenschappen van de persoon bij het ontwerpen van de coupe en kleur. Daarom draaien de stylisten van Sassoon nooit zomaar styles in elkaar die je zo weer uit wast. Bij Sassoon knippen ze haar zo dat het model behouden blijft waardoor het snel en makkelijk wordt om de look elke dag zelf opnieuw te creëren. Perfecte schoonheid verwezenlijken – individueel en praktisch – dat is het doel.

Het credo van Sassoon is daarom “This is Sassoon. This is Hair Design”.

Bij System Professional combineren we geavanceerde wetenschap met toegewijd kapperbeheersing om de grenzen van haarkwaliteit en schoonheid te verleggen. Omdat we geloven dat uw haar een levend deel van u is, net zo uniek als uw vingerafdruk, schrijven wij een zorgsysteem voor dat is afgestemd op zijn specifieke energiebehoeften, waardoor de prestaties voorop staan. Van een geïndividualiseerde diagnose in de salon tot een zeer persoonlijk assortiment producten om thuis te gebruiken, wij leveren een compleet, op maat gemaakt zorgsysteem dat de schoonheid van het haar volledig transformeert.

De verzorgende haarproducten van Mediceuticals laten je haar en hoofdhuid weer stralen. Op het gebied van haarproducten bevat het merk verschillende shampoos en treatments voor een intense behandeling voor je haar en hoofdhuid. Shampoos als Vivid Purifying, Hydroclenz, Bioclenz en Solv-X Oily Treatment zorgen voor een gezonde hoofdhuid en mooi glanzend haar. Treatments als Volume Hai en Protect & Repair repareren gespleten haarpunten en remmen het afbreken van je haar. Naast deze herstellende producten helpen ook de MX Dual Therapy, Therapeutic Rinse, Final Finish Lite Rinse en TheraRx Scalp & Skin Wash om je haar en hoofdhuid de optimale verzorging te geven.

De eenvoudige drie stappen systeem van Olaplex bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden.

Oribe Hair Care begon in 2008. Voor de medeoprichters Daniel Kaner en Tevya Finger was het tijd om een spil in de markt te creëren en de perfecte medewerker werd ontdekt in Oribe Canales. Het merk combineert vakmanschap, prestaties en decennia van stylingervaring van de top van de redactionele en salonwereld om een nieuwe categorie in haarverzorging te creëren Tegenwoordig is Oribe een bestseller, bekroond merk dat diepe contacten heeft gelegd met zijn consumenten.

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele te wachten op hun volgende vlucht. Om de tijd te veraangenamen observeerden zij de voorbijgangers onder het genot van een drankje. Al snel viel hun het verschil in uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat van positieve invloed op hun houding was. Daardoor is het idee voor de Natural Tanning Spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar door van een natuurlijke teint te genieten! INgo, BArt en NEle combineerden hun namen en al snel kwam MARC INBANE ter wereld!